Winterwishlist

maandag, november 7

Omdat ik steeds wegdroom als ik aan de winter denk. Het is niet alleen een heel erg gezellig seizoen waar vele feestjes plaatsvinden, waar we Kerstmis en Sinterklaas vieren, ik verjaar ook in de winter. Een hele hoop redenen dus om een wishlist te samen stellen.Ik wil al suuuuuper lang (echt superlang) een peperkoekenhuisje maken, het lijkt me gewoon zo leuk om het te versieren en daarna ook op te eten. Zo'n huisje doet me denken aan Hans&Grietje, dan verander ik plots terug in een 6-jarige...

Zaterdag ging ik naar de boekenbeurs in Antwerpen, een duizendtal boeken lagen daar gepresenteerd. Ik kon mijn ogen niet geloven, er was zo veel. Er waren ook erg veel bekende mensen, zoals Marc De Bel, Jeroen Meus en Merho (die de nieuwste Kiekeboe-strip voor mijn broer signeerde mét een tekening van Fanny bij, grote Kiekeboe-fans hier...) Goed, er waren te veel boeken om te kiezen, dus besloot ik om leuke boeken te onthouden en later te beslissen. 'Let It Snow', van onder andere John Green, lijkt me heel erg leuk om voor Kerst te krijgen, het gaat namelijk over een verhaal dat zich op kerstavond afspeelt.

Om de een of andere reden ben ik zeer geobsedeerd met alles wat met sterrenbeelden te maken heeft, zo ook dit leuke armbandje van Urban Outfitters. Toen iemand me vertelde dat de sterrenbeelden veranderd waren, vond ik dat best jammer, want ik was heel erg blij om een steenbok te zijn, later bleek dat het dan toch nog niet officieel veranderd zou zijn, gelukkig maar!

Vorig jaar kocht ik valse desert boots van Primark, deze gingen jammer genoeg echt heel erg snel kapot, maar het model sprak me echt aan. Daarom zocht ik verder en vond ik deze fijne schoenen (desert boots) van Clarks. Ik vind ze het mooiste in een donkere kleur, het liefst donkerbruin.

Ik zocht al een tijdje naar een nieuwe bodylotion, mijn vorige raakten op en had ik al erg lang. Deze van Victoria Secret kwam ik ooit eens voorbij op Instagram, maar ik wist niet of je hem nog ergens kon verkrijgen, wel dus! 

Geen Kerstmis zonder een warme kersttrui. Ik droom weg bij het zien van alle toffe kersttruien die je op pinterest kunt vinden, er zijn er zoveel mooie! 

Wat staat er op jouw verlanglijstje?

Liefs,
Louise

3 opmerkingen:

  1. Leuk wenslijstje :) Dat boek kende ik nog niet, lijkt me wel leuk :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat gaaf zo'n peperkoekenhuisje, het lijkt me wel heel lastig. Als het gelukt is moet je wel even een post schrijven he.

    BeantwoordenVerwijderen