December goals

zaterdag, december 17


Het is een leuke traditie die ik graag koester: de kerstboom opzetten. De lichtjes worden altijd met veel liefde opgehangen, de kerstballen maken het volledig. Niet alleen ik genoot van de aanwezigheid van de kerstboom, er was nog iemand die dit net zo fijn als mij vond, Féline, misschien wel iets te fijn. Ze verdween vaak in de boom en klom er tot hoog in. Op een dag had ze wel 3 kerstballen naar de vaantjes gedaan, de top hing nu helemaal scheef. Dit was het moment waarop mijn mama besloot om de kerstboom op te bergen. Iets wat ik verschrikkelijk jammer vind. Hoe kun je Kerstmis vieren zonder kerstboom? 


(dankzij deze dingen zal de kerstvakantie iets minder ondraaglijk worden zonder kerstboom 😝)
Volgende week ga ik naar een kerstfeestje, waar iedereen een eigen dessertje meeneemt. Ik heb al wat zitten denken over wat ik ga maken, en dit is het dan geworden. (Nu nog zien of ik het wel kan maken → ik ben geen kookprinses)

Het Anne Frank museum bezoeken
Ik heb hier zo veel zin in. Ik ben heel erg nieuwsgierig naar dit museum, ook wil ik haar dagboek wel eens lezen, dus ga ik bibliotheken afstruinen op zoek naar dit boek. Deze kerstvakantie ga ik met mijn familie een klein tripje naar Amsterdam maken, mijn mama gaf me al een boekje, 100% Amsterdam, waar tips instaan over verschillende routes en bezienswaardigheden.

Let It Snow lezen op Kerstmis
Die goede oude man (sinterklaas 😊) bracht ook een boekje mee voor mij, namelijk Let It Snow van onder andere John Green, het is een kerstverhaal en daarom wel geschikt om op kerstavond te lezen.

Een dagboek beginnen
Ik las onlangs een enorm goed boek, Liefde&Gelato, het inspireerde me om zelf terug een eigen dagboek te starten. Vroeger heb ik er ook wel een paar gehad en het is zo grappig en leuk om te lezen hoe blij ik werd van frietjes eten en sneeuw. 

En nog veel dingen doen waar ik blij van word, met mensen waar ik nog meer blij van word.

Liefs,

11 opmerkingen:

 1. Fijn artikeltje! En mooie plaatjes :) Ik heb Let it snow vorig jaar (of is het alweer twee jaar geleden..?) gelezen, en hoewel ik hem niet supergeweldigfantastisch vond, is 'ie wel fijn om lekker in de kerstsfeer te komen (en na het lezen wilde ik een varkentje, misschien jij ook.....). En die gingerbread cookies klinken goooeeed!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh mooie foto!! En wat leuk dat je naar Amsterdam gaat! Ik ben ook nog nooit naar het Anne Frank museum geweest, die wil ik ook eens bezoeken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuke doelen! Hopelijk kan je ze behalen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ahhh, lieve kat <3. Wel jammer dat ze zo vaak in de kerstboom klom. Het blijft me toch een raadsel wat katten altijd zo leuk vinden aan kerstbomen. Het zal toch prikken als ze erin zitten? Gekke beestjes, hihi. En wat een leuk lijstje. Drukke vakantie :), super gezellig en leuk. Veel plezier alvast <3. Wat heb je een fijne blog! Ik ga je volgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk artikel! Let It Snow wil ik ook nog erg graag een keer lezen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fijne goals! Een dagboek beginnen, dat wil ik zelf ook doen. Gewoon een beetje dingen opschrijven die me bezighouden maar misschien wat te persoonlijk zijn voor m'n blog, en lekker tekenen en plakken :) Alvast een fijne vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh nee, super jammer dat de kerstboom er nu niet meer staat bij jullie! Maar hé geloof me, katten vinden kerstbomen ongelooflijk cool geloof ik, want de onze kan het ook niet laten om er steeds weer onder te kruipen! Hopelijk kan je al je doelen bereiken en heb je een hele fijne kerstvakantie Louise! X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oeh, amsterdammm have fun! En ja tuurlijk lukken die koekjes je wel. Maak er anders dubbel zoveel dan eet je de mislukte op en kan je de perfecte meenemen, haha. (Extra rol alert, haha)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk leuk!! T Anne Frank Huis is ook indrukwekkend, net zoals haar boek. Wil het ook binnenkort weer ns lezen want is alweer iets te lang gelden voor mij. Toen ik jong was inspireerde het dagboek van Anne Frank mij juist om n dagboek te beginnen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke doelen! Door jou heb ik nu ook zin om (kerst)koekjes te bakken :) X

  BeantwoordenVerwijderen