't Avondje van Sinterklaas

maandag, december 5

Véél te enthousiast, voor een 15-jarige althans, kijk ik uit naar Sinterklaas. Dat kriebelend gevoel wanneer je beneden komt en ziet dat de hele living vol met mandarijntjes en chocolade ligt, is heerlijk. We hadden gevraagd of de sint een paar dagen eerder kon komen en zondagochtend was het zo ver. En of dat het gezellig was, net iets te gezellig, alles gaat boven wiskunde studeren, toch?


Ik was niet bepaald verrast -omdat dit hetgene was wat ik op mijn lijstje geschreven had- maar dat maakte me niet minder blij. Een nieuw hoesje kon ik altijd gebruiken, en kijk, wééral met sterren, hoe kon het ook anders. Op mijn wishlist stond deze bodylotion en hij ruikt nog beter dan ik verwacht had. Het is echt zo fijn.  Gisteren ging ik nog even naar mijn oma en opa, waar de sint ook een bezoekje gebracht had. We keken een film met z'n allen en aten -weeral- niknakjes en mandarijntjes.

Nu kruip ik weer achter mijn boeken (frustratie komt al naar boven), want de wiskunde oefeningen blijven maar komen. Vandaag, morgen en woensdag heb ik nog gewoon les, laatste leerstof en donderdag heb ik examen wiskunde. Gelukkig kijken we een film bij nederlands en latijn en heb ik geen huiswerk meer, anders had ik het al lang niet meer overleefd. 

Doe jij nog iets leuks met Sinterklaas? Enjoy!

Liefs,

4 opmerkingen:

 1. Ahh ik hou ook zo erg van sinterklaas!! En oohh, je hoesje is zo leeeuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat hoesje is echt te leuk! Stiekem kijkt iedereen toch wel een beetje naar sinterklaas uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh hoe leuk! (Ik krijg hier jammer genoeg geen sinterklaas meer *snik*). Dat hoesje is echt super mooi! Heel veel succes met je examen, ik heb er het volste vertrouwen in dat het gaat lukken! Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, die examens komen ook al mijn oren uit en ik zit nog niet eens op de helft, haha. Ik vier sinterklaas niet meer, maar het blijft wel tof om al die zakken pepernoten te verslinden.

  BeantwoordenVerwijderen