Warm welkom 2.0

zondag, december 11


Een jaar verder.


De lucht is een kleurenmengsel van alle mogelijke tinten oranje en rood, het lijkt wel alsof hij bloost. De kleuren overmeesteren je, weerhouden je om naar de andere, donkere kleuren te kijken. Ze laten je enkel het mooie zien, of toch, datgene dat eruit springt. Ze geven je enkel een beperkt beeld van iets. En dat terwijl er nog zo veel andere mooie dingen zijn. Ze laten je enkel houden van het bijzondere. 

Misschien is dit een metafoor, misschien niet. Alleszins, volgens mij bekijk ik de dingen soms te negatief, zie ik alleen het negatieve en heb ik geen aandacht voor wat wel goed gegaan was. 165 volgers. Daar moet je toch gewoon trots op zijn? Wat maakt het dan uit dat er eens een post niet helemaal perfect was, of dat m'n lay-out nog steeds niet 100% is wat ik wou. Ik werk hier al een jaar aan en het blijft me blij maken. Wel heb ik zin om mijn blog eens over een ander boeg te gooien, eens iets totaal anders, maar dat zien we later nog wel.

Ik wil je gewoon even dat je nog steeds heel erg welkom bent op mijn blog. En dat Louvette al een jaar bestaat. Al, want de tijd vliegt en glipt onder mijn neus weg.


Liefs,

9 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met het eenjarig bestaan van je blog, dat is echt superleuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd en ga zo door! Je schrijft namelijk heel mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat tof, al 1 jaar nu! Dan zijn we bijna tegelijk begonnen. Ik wil ook eens wat nieuws en zit nu ook al een tijdje te broeden op een ideetje.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, 1 jaar alweer, gefeliciteerd! Mogen er nog meer jaren bij komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oooh, gefeliciteerd met dat éénjarige bestaan, kei tof! Je lay-out is toch al onwijs tof? Ik zie niet in wat je er leuk aan vindt hoor. Ben wel benieuwd wat je nog voor ons in petto hebt, hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw 1 jaar! De tijd vliegt voorbij! En je layout vind ik heel erg mooi hoor, maar ben benieuwd hoe het gaat worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige foto en gefeliciteerd met je blogverjaardag :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh! Proficiat met het eenjarige bestaan van je blog! Ik lees je blogjes nog steeds met enorm veel plezier, en je mag dan ook enorm trots zijn op je talent in de blogwereld! Xxx Inne

  BeantwoordenVerwijderen