Winter days

woensdag, december 28

De●cem●ber  /di'sember/
The month of joy, happiness, and to finish what you started.Kerstlichtjes ♥ cadeautjes opendoen ♥ mensen blij maken ♥ oprechte vriendschap ♥ kerstdiner ♥ fijne verhalen ♥ verre vrienden terugzien ♥ reizen ♥ koekjes bakken ♥ kerstfilm kijken ♥ lang slapen ♥ warmte 
Kaarsen ♥ zelfgemaakte cadeaus ♥ gelach ♥ lieve grootouders ♥ hardlopen ♥ gezelschapspelletjes ♥ plezier ♥ sneeuw (al moet die in België nog komen) ♥ dagboek ♥ vuurwerkstokjes ♥ hot cacao and warm socks 
Geniet. Vooral dat. Ook tijdens deze drukke periode. Ik ben iemand die zich snel slecht voelt in zo'n druk gebeuren, ik slaap slecht en irriteer me vlug. Ik trek me veel te veel aan wat mensen over me zullen denken wanneer ik mijn nieuwe broek aandoen, omdat die nu net niet zo normaal is. Dus, gewoon even niet druk maken en me even niet aantrekken wat anderen denken, hoe moeilijk het ook is.

Geef je oma/opa/tante/verre vriend/... nog een dikke knuffel en toon hen dat je van hen houdt
Liefs,
Louise

6 opmerkingen:

 1. December is één van de fijnste maanden ooit, geniet jij er ook maar van Louise! Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hoop dat je een hele fijne kerst hebt gehad en ik wens je alvast een gelukkig nieuw jaar! Mooie foto's! x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Love love love deze post!! En ik vind je foto's altijd zo'n heerlijke vibe hebben! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geniet er nog maar van, december is alweer bijna voorbij :O, wat snel is 2016 toch weer voorbij gegaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie blogpost! Ik wens je bij dezen alvast een hele goede jaarwisseling en alle goeds voor 2017 💖

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je foto's zijn altijd zo mooi! De tijd is ook zo snel voorbij gevlogen! Een hele fijne jaarwisseling alvast <3

  BeantwoordenVerwijderen