Een fotografieproject

maandag, januari 16

Nooit gedacht dat ik effectief een mailtje zou sturen naar Roos, maar ik deed het dus toch. Ik kon niet echt iets verliezen, en tegelijkertijd zou ik wat kunnen oefenen op fotografie. Zo gezegd zo gedaan en een paar dagen later kreeg ik een mailtje terug dat ik mee kon doen. In de eerste foto moest je jezelf omschrijven. Dit vond ik een verschrikkelijk moeilijke opdracht, al had dat niet de bedoeling mogen zijn, want uiteindelijk ben ikzelf degene die het meest over mezelf weet.


"Ik heb deze gekozen, niet dat het mij perfect omschrijft omdat ik denk dat een mens verschillende laagjes heeft, waarvan hij zelf niet weet dat ze bestaan. Dat we ons in verschillende omgevingen heel anders gaan gedragen, maar wel elke keer onszelf zijn. Daarom vond ik het ontzettend moeilijk om iets te vinden wat me wél juist omschreef. Op deze foto zie je een zonsondergang, winter, onverwacht avontuur en een klein beetje speelsheid. Eigenschappen die in een bepaald laagje bij me passen, maar zoals ik al zei, deze foto omschrijft me niet volledig."

Hier kun je de foto's van de andere deelnemers vinden.

Hoe zou jij jezelf het best omschrijven?

Liefs,

9 opmerkingen:

 1. Super mooi geschreven, dat kleine tekstje! Je hebt helemaal gelijk over wat je zegt met die laagjes! En stiekem herken ik mezelf een beetje in je! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. He, wat een leuk fotografieproject-idee! Mooie foto's heb je genomen, ga meteen ook eens kijken naar de andere! Liefs :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De foto is echt heel mooi! De uitslag komt er zo snel mogelijk aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk dat je meedoet aan Roos' fotografieprojectje! Ze had mijn toen ook gemaild, maar ik ben zo niet-creatief (en al helemaal niet als ik een opdracht krijg, oeps) haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. LOUISE, HOE CUTE BEN JE! Is dit niet de eerste keer dat je een béétje je hoofd hebt getoond op je blog? (: Ben blij dat je het langzaam maar zeker doet, want geloof me het voelt ook wel goed hoor. En jaa, ik zag dat je ook meedeed aan die wedstrijd! Altijd leuk inderdaad en ik nam deel om precies dezelfde reden, uit mijn comfort zone komen. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De foto's zijn echt prachtig geworden! Ik ga meteen even naar de andere deelnemers foto's kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie foto's. Je staat er echt leuk op!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh hoe mooi is deze post <3 En echt leuk dat je meedoet met Roos haar project! Ben heel benieuwd wat voor mooie foto's je nog meer gaat maken :)

  BeantwoordenVerwijderen