Mijn eerste smoothie bowl

donderdag, januari 12


Nieuwe dingen zijn altijd spannend, omdat je (nog) niet weet of je het wel leuk zult vinden. Ik was ook heel erg benieuwd of ik zo'n smoothie bowl wel zou lusten. Ik koos mijn lievelingsfruit uit, probeerde het op een ietwat mooie manier te presenteren en nam een lepeltje uit de kast. Toen het in mijn mond terechtkwam, was ik in de zevende hemel, dit was gewoon hemels. Het was best een rare week. Vanuit het niets veranderde de 15 in een 16. Ik sliep ontzettend slecht, nog steeds. En ik bleef maar wenen om niets. Ik raakte vanalles kwijt en deed me vaak blijer voor dan ik echt was. Ik zou mezelf minder zorgen maken om dingen, maar dat is me dus nog niet echt gelukt, in tegendeel. Ik had zoveel zelfvertrouwen gekweekt in die 2 weken vakantie en plots is dat zelfvertrouwen ook meteen verdwenen. Ik blijf het gek vinden hoe dingen lopen, en vooral met welke reden. Dat is wat me het meeste bezig houdt wanneer ik 's nachts niet kan slapen.

"So I guess we are who we are for a lot of reasons. And maybe we'll never know most of them"
          - The Perks of being a Wallflower

Liefs,

6 opmerkingen:

 1. Ahh, dit heb ik to be honest ook nog nooit geprobeerd, maar van die smoothie bowls zien er altijd zo lekker uit! Deze ook weer, mmmm.... En heel veel succes meid! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hmm ziet er super lekker uit! Ik zou het ook eens moeten uittesten, want ik ben een echte fruitfanaat :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey meid, ik snap hoe je je voelt. De vakantie heeft me geholpen met mijn zelfvertrouwen en nu, nu voelt het alsof iedereen weer zin heeft om me weer in een put te smijten. Als je eens wilt praten, je mag me altijd contacteren he meisje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, wat n mooie foto's!! T ziet er echt heerlijk uit :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb het ook nog nooit op maar het ziet er wel heerlijk uit! Je komt er weer boven op ik weet het zeker iedereen heeft weleens last van zo'n dipje en in de winter gaat dat nog al snel. Komt goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je moest eens weten wat een voor een kleine last er wel niet van mijn schouders gaat, nu ik lees dat jij hier ook mee struggled. En dat je niet de enigste bent, die weent om niets en zich slecht in z'n vel voelt. Ik ben zo ook iemand, en dat van dat zelfvertrouwen -> got you there to! Als je eens wilt praten, dan sta ik open! :) (trouwens, hele mooie foto's!!) xxx liefs!

  BeantwoordenVerwijderen