Zestien

maandag, januari 9

Dat de tijd vliegt, is iets dat ik te snel zeg of denk, maar het is wel waar. De tijd gaat aan mij voorbij. Het voelt alsof ik nog niet klaar ben voor de 16, dat je eerst nog iets "bereikt" moet hebben, dat je dat getal moet verdienen ofsoiets.
Langs de andere kant, ik kan vandaag niet ontwijken, dus maak er maar het beste van. 

Toen het einde van het jaar naderde en iedereen bezig was met goede voornemens, was ik dat ook. 2017 voelde als een nieuwe start, een schone lei. Ik maakte een hele lijst, maar noemde m'n goede voornemens doelen. Op het lijstje stonden makkelijke en moeilijke dingen. Zingen in de douche doe ik bijna altijd, terwijl ik amper vegetarisch at en dat vanaf nu ongeveer* ben. Nog een verschil met de veelvoorkomende voornemens van anderen, "officieel" zijn het doelen voor mijn zeventiende levensjaar. Een lijstje met dingen die ik op mijn 16 jaar bereikt wil hebben. Ik ga ze aan mijn deur ophangen zodat ik ze niet in februari al vergeten ben, maar er elke keer weer aan herinnerd word.

Hopelijk heb jij een fijne dag gehad!

Liefs,

*ik weet nog niet goed of ik er nog een berichtje van ga maken, of het interessant is om te lezen, maar ik ben dus een soort van vegetariër vanaf nu

15 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd meid! Dit heb je prachtig geschreven, en ik hoop dat je al je voornemens gaat behalen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd! Wat klink dat ene stuk ouder dan 15 zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nog gefeliciteerd!!! Ik hoop dat je een leuke dag hebt gehad xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ooooh, van harte gefeliciteerd meisje <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteeerd!! Hihi, altijd als ik jarig ben voel ik me ook nog lang niet de leeftijd die ik word, herkenbaar! :) Ik hoop dat je een leuk dagje hebt gehad!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh, best slim om je goals aan je deur te hangen! Moet ik onthouden want het is door die confrontatie elke keer dat je je er beter aan gaat houden denk ik, hihi. Oh en dat ongeveer vegetariër zijn heet flexitariër, hihi. Je hoeft jezelf niet zo te noemen hoor, haha. En gefeliciteeeeerd! Enjoyyy xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is nog net iets anders dan flexitariër, want ik ben het wel altijd haha het is ingewikkeld. Dankje!!!

   Verwijderen
 7. Nogmaals, gefeliciteerd! Ik ben wel benieuwd naar je dingen die je graag wil doen op je 16e! Geniet nog van je laatste uurtjes! Zo'n artikeltje over het zijn van een bijna vegetariër lijkt me wel heel leuk om te lezen! Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ooh, van harte gefeliciteerd! De tijd gaat inderdaad echt snel vooruit, maar dat zie ik als iets positiefs, zo zie je dat je plezier hebt! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ooh gefeliciteerd en prachtige foto's!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ben een beetje laat met feliciteren, maar ik wilde het toch doen: Gefeliciteeeeeerd! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik snap het wel, de jaarwisseling is altijd best wel een gek moment. Iedereen met nieuwe doelen terwijl het andere jaar voorbij gaat, maar ook juist weer fijn om inderdaad met een soort schone lei aan een nieuw iets te kunnen beginnen. Mooi geschreven, en ik hou van je foto's! Veel succes met je doelen, en welkom bij de club van soort van vegetariërs :) (eet je toevallig net als ik geen vlees maar wel vis?)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja!! Wel vis en ook kip, maar ik moet nog even afwachten of mijn bloeddruk niet té laag is omdat ik van nature al een zeer lage bloeddruk heb dus hopelijk mag ik gewoon soort van vegetariër blijven!

   Verwijderen
 12. Nog gefeliciteerd! Ik hoop dat je een fijne verjaardag hebt gehad! x Mirinne (beetje (heel erg) laat, sorry...)

  BeantwoordenVerwijderen