28 days - february

woensdag, februari 1

Iets wat wel vaker in mijn hoofd opkomt, nieuwe plannen maken, projectjes beginnen, doelen stellen. Ik heb er al een hele hoop gemaakt. Sommige ben ik al vergeten, anderen hebben zich omgevormd tot een gewoonte. Ook een paar dagen geleden zat ik weer te broeden op een idee. Dus daagde ik mezelf uit voor 28 dagen, om alles uit februari te halen.  Slapen
Ik slaap goed in perioden, wat wilt zeggen dat ik in andere momenten voor een lange tijd slecht slaap. Ik pieker hele nachten lang en vaak gaat dat overdag nog door. Als ik nu eens op tijd ging slapen? Elke ochtend om half zeven opstaan is heel erg vroeg en omdat ik vaak in tijdsnood verkeer, krijg ik er vaak nog een ochtendhumeur bovenop.

Sporten
Ik krijg enorm veel voldoening na een toertje te gaan lopen. Het voelt zo goed. Voor 28 dagen net dat tikkeltje extra zodat ik er nog meer voldoening uit kan halen, zodat ik me wat beter in m'n vel ga voelen, zou heerlijk zijn. Ook wil ik starten met yoga en hoewel het misschien heel erg raar klinkt, wil ik het toch proberen. Ik ben enorm jaloers als ik van die poses zie en hoop om het zelf ooit te kunnen. Misschien krijg ik hierdoor ook nog eens wat rust in mijn hoofd en ga ik zo weer beter slapen.

Sparen
Niet dat ik een baantje heb waarmee ik honderden euro's verdien, maar af en toe ga ik wel eens babysitten. Soms geef ik ongecontroleerd geld uit aan (achteraf gezien) nutteloze dingen. Ook wil ik sparen voor een eigen Garmin en aangezien zoiets niet echt goedkoop is en het weer zo'n gek idee is dat twee dagen geleden in me opkwam, mag ik best even sparen (en nadenken of dit echt iets is wat ik nodig heb), want in het begin van de zomer hoop ik om op kamp met vriendinnen te gaan in Spanje en ook dat gaat me wat kosten. (al moet ik mijn papa daarvoor eerst overtuigen)

School
Eind januari was ik bijna een volledige week ziek, wat ook wilt zeggen dat ik al die tijd school heb moeten missen, testen achteraf moest inhalen en mijn boeken moest aanvullen. Ik hoop om in februari weer de draad op te pikken, maar ook om voldoende ontspanning te hebben, vaker te gaan wandelen om rust in mijn hoofd te creëren.

En dan nog...
Zorgen dat ik niet terug een winterdipje krijg, maar gewoon genieten van elk moment. Mezelf verzorgen opdat ik niet weer ziek word. Valentijn/verjaardag van mijn zus vieren. Het beste uit mezelf halen. Zoveel mogelijk fotograferen. Een playlist maken. Heimwee hebben naar Amsterdam en de Nederlandse kust. De Mol kijken (dit vind ik echt zo leuk wow).  Nieuwe blogs ontdekken. Zorgen voor me-time. Mijn bullet journal weer herbeginnen. Veel tijd doorbrengen in mijn bad, want na de paasvakantie zal er alleen nog maar een douche zijn. Me goed voelen. Anderen complimenten geven. Minder koekjes en snoep en chocolade en chips. Mezelf herinneren dat het al 2017 is (want dat kan ik nog steeds niet geloven?!?). Polaroids maken. Alles uit mij halen voor het fotografieproject. Een beetje creatief bezig zijn. Uitkijken naar de krokusvakantie. Uren doorbrengen op Pinterest. Een domeinnaam kopen? Geen ochtendhumeur op zaterdagmorgen hebben. De perfecte lay-out vinden. Genieten.

Wat wil jij in februari doen?

Liefs,
Louise

4 opmerkingen:

  1. Komt vast allemaal goed! Ik ben benieuwd naar je nieuwe lay-out (als je die gaat kunnen vinden.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie dingen op je lijstje! Ik wil deze maand de uitdaging aan gaan om geen geld uit te geven. En me minder druk maken in dingen die ik toch niet kan veranderen. Wat nog best moeilijk is. Ik heb daar blijkbaar een talent voor. Om me druk te maken in onveranderbare dingen dan hé. Moeilijk hoor! Maar moeilijk gaat ook zegt mijn papa altijd.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb zo af en toe ook last van een winterdipje, gelukkig wordt het ook gauw weer lente (hoop ik dan maar)! Je hebt een mooi lijstje gemaakt, succes en een heel fijne februari ♥

    BeantwoordenVerwijderen