Morning love

woensdag, maart 15

Mijn liefde voor ochtenden is alleen maar toegenomen de laatste maanden/weken. Ik kan gewoon heel erg blij worden van het idee dat elke dag een nieuwe is, dat elke dag een nieuw begin is. Het is een mooi teken. Ook kijk ik 's avonds altijd al uit naar de volgende ochtend. 's Avonds bedenk ik al wat voor lekker ontbijt ik ga maken, want af en toe in het weekend maak ik eens iets anders dan havermout, dan is het tijd voor iets speciaals.Op zo'n ochtenden eet ik het liefst een smoothiebowl, vaak gelijkend op deze, soms met kleine aanpassingen. Het geeft een extra boost om iets leuk van de dag te maken, om er van te genieten, om de dag te plukken.

Kun jij ook zo uitkijken naar de ochtend?

Liefs,

5 opmerkingen:

 1. Ahh jaa, ochtenden zijn zo fijN! Maar dan wel die op vrije dagen waarop ik 's ochtends gewoon lekker de tijd heb :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ochtenden vindt ik echt vreselijk , veel te vroeg ook vaak.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tijdens weekdagen vind ik het verschrikkelijk om op te staan, en in het weekend slaap ik er gewoon doorheen. Ik ben dan ook eerder een avondmens :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oooh nee, geef mij maar avonden! Je ontbijtje ziet er wel echt heel lekker uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben precies hetzelfde, haha, ik kijk altijd uit naar de ochtenden. Ook op momenten dat het gewoon havermout is hoor. (Frambozen doen echt érg veel :))) maar havermout vind ik gewoon eigenlijk best wel lekker. ((: Kei mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen