Summertime

zondag, maart 26


"Zonneschijnen dringen mijn kamer binnen, zodat ik wel moet opstaan. Een heerlijk gevoel heerst over mij. Het is weekend. Geen verplichtingen, geen schoolwerk. Het belooft een warme dag te worden. Dat de winter nu over is, is me wel duidelijk. Vogels die fluiten, velden vol bloemen en die heerlijke zonnestralen."5 manieren om alles uit de perfecte lentedag te halen.
Het zal je deugd doen, gaan lopen terwijl de rest van de wereld nog slaapt. Rustig wakker worden, door de velden rennen en je alleen maar focussen op je snelheid. Alles even van je af lopen, genieten, dat kan echt wonderen doen.

Dat ontbijtje maken waar je al zo lang van gedroomd hebt, of het nu pannekoeken of muesli is, jezelf trakteren is de boodschap.


Bloemen, ze maken me telkens opnieuw heel erg blij. Een "echt" teken van de lente. Gisteren ben ik met mijn mama naar een tuincentrum gegaan waar we munt, een aardbeiplantje, viooltjes, lavendel en een cactus gekocht hebben. Ik kan niet wachten om voor een tweede keer naar de plantentuin te gaan.


In plaats van op je computer te zitten, gewoon even naar buiten gaan. De hemel is zo mooi, zeker als er nog eens sterren te zien zijn. Buiten zijn is ook fijn met dit leuke weer.


De hele dag door luisteren naar je lievelingsmuziek en luidkeels meezingen, daar word jij niet alleen gelukkig van, maar mensen rondom jou zullen ook blij worden van je positieve vibes.


Vandaag telt een uurtje minder, vanaf vandaag is het zomertijd. Aardbeien, ijsjes, rokjes, zonnebrillen, nog even en we mogen al deze dingen weer bovenhalen.

9 opmerkingen:

 1. Ja aankomende week wordt het als het goed is echt heerlijk weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit is nou echt een superleuk artikeltje! Ik krijg helemaal zin in de lente, en nog meer in de zomer. Wat ik echt even kwijt moet: je blog is zo leuk om te lezen altijd! Je schrijft zulke mooie, inspirerende artikelen waar ik zo blij van word :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wordt zo vrolijk van deze post! Heerlijk om het weer te zien veranderen, de zon die meer zijn gezicht laat zien. Ik krijg er helemaal zin in!!
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk geschreven! En dat idee van die foto's is echt heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb ook al zin in de warme, lange dagen, waar je gezellig kunt buiten zitten. Je artikeltje heeft me al in de stemming gebracht! XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk gedaan met die bloemen! Echt dingetjes die bij de lente horen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jaa zo heerlijk dit lenteweer! Maar pff, ik houd ├ęcht van rennen maar 's ochtends werkt het bij mij gewoon niet ofzo (of ik heb mezelf dat alleen maar aangepraat, zou ook kunnen... misschien moet ik het maar weer eens proberen...), echt goed dat je dat kan! En bloemen, jaa, dat is echt lente!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, deze foto's zijn prachtig!! Heel leuk gedaan met die bloem! En hoe leuk dat je naar de tuincentrum bent geweest. Wij hebben ook een muntplant. Super lekker en leuk haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Goede tips! Ik heb helemaal zin in de lente en zomer! :)

  BeantwoordenVerwijderen