...

zondag, april 9
Pff. Niet alles verloopt zoals jij het wilt, dat merk ik wel vaker. Ik wou liever "anoniem" blijven, of hoe zeg je dat, ik wou liever dat niet iedereen wist waarmee ik me bezig hield, dat niet iedereen zag welke hobby ik had. Maar ja, soms gaat niet alles zoals je wilt en toen koppelde instagram mijn account aan facebook. Klinkt misschien niet zo verschrikkelijk als ik denk.

Geen idee of er nog posts komen of niet. Ik weet het even niet goed meer.

Liefs,

10 opmerkingen:

 1. Hee, daar is toch niets mis mee! Het is natuurlijk leuker als je het zelf kan bekendmaken, maar wie weet zag niemand het :) Of wat gebeurde er? Bij mij is het op die manier ook langzaam gekomen, en iedereen was heel positief. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh Louise, ik begrijp echt wat je bedoelt. Ik ben ook daar zo bang voor, dat ik op dat koppelen druk. Ging dat bij jou vanzelf?! Dat is ook echt mijn nachtmerrie en ik vind het zo verschrikkelijk voor je. Iets wat van jou was, anoniem, hebben mensen misschien gezien. Misschien ook niet, maar die gedachtes gewoon :( veel hartjes ❤️❤️❤️❤️

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey Louise, ik weet precies waar je het over hebt! Ikzelf heb zoiets nog niet meegemaakt (wel dat iemand van mijn school ook een blog had en zo op de mijne terecht kwam), maar kijk hoe graaf al je artikeltje zijn? Mag je trots op zijn! (En mail me eens, hoe dat plots gebeurde? Dat instagram het koppelde)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey Louise,
  Ik snap dat je het liever zelf bekend wou maken en zo, maar het zou zo jammer zijn als jij opgeeft wat je het liefste doet! Je blogt zo ontzettend mooi en ik ben er van overtuigd dat er slecht weinig mensen zijn die het gezien hebben. Ik heb het niet gezien.
  Heel veel liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik snap heel goed dat het balen is dat dit is gebeurd... Maar ik hoop echt dat je door blijft schrijven en posten! Ik vind je blog zo ontzettend leuk!! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik begrijp echt wat je bedoeld! Gelukkig waren de mensen in mijn omgeving alleen maar positief over mijn blog. Met jouw prachtige artikels kan dat ook niet anders! Als dit echt is wat je graag doet, moet je vooral verder doen want het leven is veel te kort om te treuren he (:

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb iedereen wel verteld dat ik een blog heb - iedereen vond het leuk :) Natuurlijk zijn er wel mensen (die er via insta achterkwamen, niet zo gek als ik m'n blog steeds promoot en mensen van school volgen me) die er een beetje flauw over doen, maar niet extreem ofzo, dus ik blog lekker door ;)

  Maar je kunt echt trots zijn op je blog hoor! Zie het als iets positiefs dat anderen nu je blog ontdekken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Och nee! Wat is er gebeurd? Ik hoop dat je blijft bloggen, maar ik begrijp je twijfel! Neem je tijd! <3!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh nee, dat is echt niet fijn. Maar hee, je hebt niets om bang voor te zijn. Jouw artikelen zijn keer op keer echt prachtig, ik zou ze echt gaan missen.
  Bij mezelf duurde het ook echt een jaar of 2 voordat ik het linkje van mijn blog in mijn Instagrambio durfde te zetten. Maar ik heb alleen nog maar positieve reacties gekregen. Ik weet dat dat onzekere gevoel er nu is, ik ken het, maar ik ben er zeker van dat dat helemaal niet nodig is.
  Liefs <3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh, wat jammer! Hopelijk blijf je toch nog even posten! Het zou zo'n zonde zijn moest je stoppen, je schrijft echt heel mooi! Maar, ik begrijp wel dat je er zo mee inzit.. Het kan iedereen gebeuren, misschien is het juist goed dat meer mensen van je weten dat je blogt, er is niets om je over te schamen! Je bent een geweldige meid! Als er nog eens iets is, kan je me altijd sturen! Xxx liefs!

  BeantwoordenVerwijderen