May

dinsdag, mei 23

Blote voeten, kriebelend gras, vuurvliegjes. Ik ben er zot op. Zot op de zomer, zot op de zon. Een vogeltje zingt een liedje, en niet veel later lijkt het alsof er een heel vogelkoor op straat zingt. Ze klinken als engeltjes in mijn oren en geven een vertrouwd gevoel. Een zomergevoel.Mijn 3 favoriete liedjes op dit moment, geniet ervan!

Liefs,

6 opmerkingen:

 1. Ik hou van jouw posts <3 Leuke foto's heb je gemaakt! Ik vind het ook heel erg fijn dat de zomer er aan komt, tijd voor zon en groene bomen en blauwe luchten! En tijd voor vakantie, hihi.
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Toffe foto's heb je weer gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ben je een onwijs knappe meid! ((: Ik wil ook zo'n grasveld om door te lopen, kei tof gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een heerlijk vrolijke foto's! Ik ben ook blij dat de zomer er weer aankomt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ahh heerlijk postje! Ik deel je liefde voor de zomer echt 100%, zo heerlijk gewoon! Hele mooie foto's ook, ze hebben zo'n fijn sfeertje!

  BeantwoordenVerwijderen