Recept ● watermeloenpizza

donderdag, mei 11
Voor als je even zonder inspiratie zit voor Moederdag of als je zin hebt in een stuk fruit, maar eens iets anders wilt. Het is echt heel erg simpel om te maken, neemt hoogstens 10 minuutjes tijd in. Het enige wat je hoeft te doen is een rond stuk uit je watermeloen te snijden (dient als "pizzadeeg"). Daarna kun je er je lievelingsfruit opleggen en het bestrooien met witte chocolade. Nu kun je genieten van de (waarschijnlijk) meest gezonde pizza die je ooit al gegeten hebt!


Geniet nog van het mooie weer!

Liefs,

8 opmerkingen:

 1. Dit ziet er wel echt heel erg leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aah wat een leuk idee! Toen ik de titel van deze blogpost las, dacht ik even van "huh"? Maar nu ik dit zie ga ik het denk ik ook een keertje maken. Heel origineel! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit wil ik nog een keertje proberen! Ik hou echt van watermeloen dus het zal vast lekker smaken! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh dat is echt heel tof! Dit onhoud ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo'n tof idee! Echt ideaal voor een fijne lente of zomerpicknick!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo'n leuk ideetje dit! Zeker voor een picknick ofzo in de zomer, ga ik zeker eens proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Woah, ik hou van je fotografie stijl!! Heel fijn om naar te kijken. En overigens ziet dit er ook bijzonder lekker uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ziet er zo lekker uit! Ga ik ook eens proberen!

  BeantwoordenVerwijderen