Second piercing

maandag, mei 29

Ik denk veel te veel na, en veel te lang. Hele nachten, maar overdag gaat het gewoon door. Ik denk over veel. Elk woord dat ik gezegd heb, elke beweging die ik gemaakt heb. Meestal ben ik alles behalve impulsief.


Het kwam door Pinterest. Ik was op zoek naar nieuwe oorbellen, maar zag toen bijna alleen maar foto's waar meisjes meer dan één knopje in hun oor hebben. En ik vond het mooi, echt. Ik vertelde het idee aan mijn mama. Ze wilde het ook. Ze wilde ook een 2de oorbel laten schieten. Zaterdag kwamen we samen de juwelier uit, ik met een extra knopje links, zij rechts.

Het voelt best goed, iets te doen waarvan er een kans is dat het voor eeuwig is (niet zo eeuwig als een tattoo, maar toch), waarvan er een kans is dat ik het niet altijd even mooi ga vinden. Het voelt best goed dat ik het gewoon gedaan heb. Even mijn hersenen uitzetten, doen wat je zelf wilt, iets met een comfortzone en grenzen verleggen. Al dat denken aan de kant leggen.

Al dacht ik dat het makkelijker was om te combineren (het blijkt dat ik heel wat oorbellen heb laten slingeren, en er zo een paar ben kwijt geraakt. Weet iemand waar je leuke oorbellen koopt die niet héél erg duur zijn?)

Liefs,

4 opmerkingen:

 1. Ik heb ook ooit een tweede gaatje laten schieten, dit was na een week zo dik geworden dat ik het heb moeten laten dichtgroeien. (Je hoeft niet bang te zijn hoor, ik heb gewoon een gevoelige huid.) Ik wil nu nog steeds zooooooooooo graag een tweede gaatje, maar ik kom er gewoon nooit aan toe. Ik vind die oorbellen trouwens echt prachtig! Ooh en hoe cool is het dat je dat samen met je moeder hebt kunnen doen? Hartjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat tof zeg! Ik zit er zelf ook wel eens over na te denken om een tweede gaatje te laten schieten het is zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zoooo leeeeuk! Echt tof dat je 't gewoon gedaan hebt! Ik zit nu te twijfelen over misschien een derde gaatje nemen, aan één kant... hmmm.... Daarvan heb ik ook al veel te veel leuke plaatjes op pinterest voorbij zien komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat mooi! Je ziet ze nu steeds vaker, hè. Hoewel ik wel gaatjes heb, draag ik echt bijna nooit oorbellen, puur omdat ik ze vaak niet langer dan een dag kan verdragen (dat begint dan te ontsteken en blabla). Dus dat is het voor mij gewoon niet waard. Maar het staat echt heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen