Zoo van Antwerpen

dinsdag, mei 2Het was zeker een leuke ervaring, iets wat ik opnieuw zou doen, iets wat me een "op reis" gevoel geeft, zonder dat echt te zijn. En ik wil terug, terug naar de vakantie, naar uitslapen, naar avonden zonder verplichtingen. Nog iets minder dan twee maanden. Ik kan niet wachten. Toch geeft het om de een of andere reden ook een eng gevoel, dat alles weer zo voorbij is, dat de tijd gewoon nooit ophoudt, dat ik ook nooit meer terug naar gisteren kan gaan. Dat maakt me soms wat bang. Ik heb al 16 jaren mogen leven, maar help, ik ga nooit meer klein zijn, nooit meer moeten leren fietsen of schrijven.

Liefs,

4 opmerkingen:

 1. Super gave foto's! Je moet jezelf echt niet helemaal druk gaan maken, de tijd vliegt inderdaad voorbij en daar is niks aan te doen dus probeer er van te genieten en alles er uit te halen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie foto's! En hoewel het een kort artikel is: ik snap echt precies wat je bedoelt met dit mooie tekstje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie foto's! Ik begrijp je volledig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zalig mooie foto's! Ik krijg ook altijd vakantiegevoel van de zoo!

  BeantwoordenVerwijderen