Ocean child

dinsdag, juni 27

Zondagochtend begon het avontuur. We gingen met de trein naar Oostende, om daar 3 fantastische dagen te beleven. Een heel jaar lang hadden we over deze dagen gefantaseerd. Wat we zouden doen, hoe leuk het wel zou zijn. Nooit gedacht dat we het echt zouden doen, dat het werkelijkheid zou worden. En hoewel Frank niet echt heel erg mooi weer voorspeld had, zat het weer ontzettend goed mee. 
s' Ochtends yoga op het strand, pizza bestellen, zwemmen in zee, samen verbranden (samen pijn hebben), films kijken, genieten, lachen, wenen, zonsondergangen, diepe gesprekken voeren. Herinneringen maken, voor later. Ik had de tijd van mijn leven.

Elise, Emilie, Hannah, Margot, Morgane en Nele, bedankt. Voor die onvergetelijke dagen, echt.

Liefs,

9 opmerkingen:

 1. Ahh wat klinkt het leuk en gezellig en fijn zeg! Hele leuke foto's ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, wat een leuke foto's! Ben ik de enige die dat liedje van spring in haar hoofd heeft doordat je zei "we gingen met de trein naar Oostende"? Geniet alvast van de vakantie <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje Amber! & ja, ik moest er zelf ook aan denken :)

   Verwijderen
 3. Oh, dat ziet er m├ęga leuk uit! En whaaauw, wat een mooie foto's ook! Het is heel leuk om te horen dat je je goed hebt geamuseerd! Xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooi tekstje! Het klinkt alsof jullie een superfijne tijd hebben gehad, die nu een hele leuke herinnering is geworden. Toffe foto's ook! Liefs :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, hoe je het zo beschrijft. Het moet echt geweldig zijn geweest!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super leuke foto's! Oostende is en blijft toch wel mijn favoriete kuststad na al die jaren :)

  BeantwoordenVerwijderen