Czech Republic, pt. 3

dinsdag, oktober 3Dag 7: Krivoklat

We waren niet echt zeker wat we gingen doen: lang rijden of iets in de buurt? We besloten dan toch  een kasteeltje te gaan bezoeken dat redelijk dicht in de buurt was (ik was zo graag naar het boheems zwitserland gegaan, maar dat was te ver rijden). Al bij al viel het zeker goed mee, het was de moeite waard en 's namiddags genoot ik weer van de rust. Na een klein fietstochtje kwamen we aan bij een veld vol met hertjes, dat was echt mooi om te zien! 
Dag 8: glasfabriek

Mijn mama had op internet gelezen dat de glasfabriek van R├╝ckl de moeite was om eens te bezoeken. Het was best confronterend om te zien in welke omstandigheden de arbeiders werkten in de glasfabriek. Ik voelde me er niet goed bij om als echte toeristen op hun vingers te staan kijken. Daarna maakten we nog een wandelingetje en gingen we terug naar huis. Daar las ik weer wat in mijn boeken en deden we alles weer rustig aan.

Dag 9: Shoppen in Praag

Samen met mijn twee zusjes en mama gingen we nog eens naar Praag gaan, maar dan om wat te winkelen en souveniertjes mee te nemen. Ook nam mama ons mee naar een gekend koffiehuis. Een meneer kwam aangereden met een karretje vol taarten, het was allemaal zo sprookjesachtig! 

Deel 2

3 opmerkingen: