Czech republic, pt. 4

woensdag, oktober 25

Ik wil zó graag terug, terug op vakantie. Hoe een pijn het wel niet doet om al deze foto's terug te zien en te beseffen dat ik nog lang moet wachten op de zomervakantie. Hoe dan ook, binnen enkele dagen start de herfstvakantie weer, kunnen we even batterijen opladen. Al is dat natuurlijk niet te vergelijken met twee maanden zomer. 

Hier het laatste deeltje over mijn vakantie in Tsjechië!


Dag 10 & 11: Rust & drukte

21 augustus was de dag waarop ik amper iets deed. Buiten schrijven, dromen, slapen en lezen, deed ik niet echt veel. De dag erna was net het omgekeerde. Eerst bezochten we een soort bezevaartsoord, "de heilige berg". Daar kochten we een soort reuze hostie met vanillesmaak. Het volgende wat op de planning stond was het Mijnmuseum in Pribram. Het stelde niet heel erg veel voor, maar het was zeker de moeite waard!
Dag 12: Lom Homolak

Een wandeling, langs een meer met helderblauw water. Onderweg hielden we een picknick met groenten, kaas en beschuitjes. Terug in Menany zwommen we nog even.Dag 13: Praag

De laatste keer dat we naar Praag zouden gaan. Deze keer bezochten we het "Dansende huis", hier had je werkelijk het beste zicht over de stad! Ook aten we weer in een koffiehuis en bezochten we de Joodse Wijk.


Dag 14 & 15: Terugkeer

Toen zat mijn vakantie erop en was het weer tijd om naar huis te gaan. De allerlaatste avond was magisch, de hemel kleurde zowel blauw als roos. Ik kon nog één keer genieten van de schoonheid van Tsjechië.

Deel 1
Deel 2
Deel 3


5 opmerkingen:

 1. ah wat mis ik het vakantie gevoel ook! leuk verslagje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit was echt een leuk artikel met al die mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Supermooie foto's!!! & ik kijk ook al weer uit naar volgende zomer aaah nog zo lang :(

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ahh ik heb ook echt enorm veel zin om weer op vakantie te gaan. Wegwee is aanwezig hier! Hele mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aah de foto's hebben zo'n fijne sfeer! En oeps, ik lees je travel posts van achter naar voren, maar ach ja haha. Heb je een nieuwe logo (ben lang weg geweest, i know haha) ♥

  BeantwoordenVerwijderen