2017

zondag, december 31
2017
keep a journal ♥ get more sleep ♥ call grandparents ♥ read a book (or ten) ♥ learn a new language ♥ turn on music instead of TV ♥ only buy what is needed ♥ go more outside ♥ less worrying ♥ notice the little things ♥ quit a bad habit ♥ become vegetarian ♥ buy a disposable camera ♥ watch the sunrise ♥ sing in the shower ♥ drink a lot of water and green tea ♥ meditate ♥ get healthy ♥ travel a lot ♥ exercise more

Een groot aantal van mijn voornemens voor 2017 heb ik kunnen waarmaken. Ik at vegetarisch, kocht een wegwerpcamera (die ik nog steeds moet laten ontwikkelen), keek minder televisie, hield een dagboek bij ...  Dit jaar ben ik enorm veel over mezelf te weten gekomen, ik leerde mezelf kennen, de ene keer al iets confronterender dan de andere. Ik herontdekte mezelf. En hoewel ik nog steeds niet volledig gewoon durf te "zijn", heb ik wel het gevoel dat het de goede richting uitgaat, dat het positief aan het evolueren is. 

5 steden die ik bezocht
 1. Praag
 2. Eindhoven
 3. Aachen
 4. Maastricht
 5. Vlissingen
5 hoogtepunten
 1. Ik vierde mijn sweet sixteen
 2. Ik dacht minder aan een comfort zone en schreef me in voor een Erasmus-project
 3. Mijn blog bestond alweer 2 jaar!
 4. Tsjechië
 5. Op vakantie gaan met vriendinnen
5 liedjes die ik zo vele keren gezongen heb
 1. Unbreakable, Jamie Scott
 2. Love, Lana del Rey
 3. Tired, Alan Walker
 4. Sweet Louise, Passenger
 5. Dancing in the Moonlight, Alt J
5 posts
 1. Zestien - over verjaren, en niet ouder willen worden
 2. Comfort zone - iets over angsten verleggen
 3. Cake met aardbeien - een heerlijk zomers dessert
 4. Tsjechië - vakantieverhalen
 5. Zelfportretten - ik


2018
spend a day at a museum or art gallery ♥ paint, draw, sketch, write ♥ stargaze - sleep under the stars ♥ stop overthinking & reduce stress ♥ appreciate how lucky I am every day ♥ travel ♥ accept myself ♥ start saving money

Ik herinner me nog goed, hoe ik vorig jaar meteen op 1 januari al m'n voornemens vergeten was, hoe ik gewoon al op dag 1 niet deed wat ik graag wou doen. Ik wilde me herpakken, verbeteren, van 2017 mijn jaar maken. En ondanks al de dingen die ik wél bereikt heb, werd het dat toch niet.

Daarom ben ik bang, bang om meteen overal te gillen dat dit jaar mijn jaar wordt en dat het een geweldig jaar wordt vol fantastische momenten, bang om de waarheid zo niet onder ogen te komen, bang om volgend jaar wéér teleurgesteld te zijn. En morgen is ook maar een dag zoals een ander, is het morgen niet dan is het de dag daarna. Gewoon gaan. Niet nadenken. Misschien is dat wel mijn belangrijkste voornemen van 2018. Just do it.

Gelukkig Nieuwjaar alvast, geniet van deze avond!

Liefs,

5 opmerkingen:

 1. You go girl! Geniet van oudejaarsavond en laat de slechte dingen alsjeblieft zo veel mogelijk achter in 2017, je verdient een geweldig 2018 en ik voel dat het dat gaat worden ook. You can do it! <3
  Heel veel liefs,
  Amber

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik weet zeker dat je in 2018 stukje voor stukje meer jezelf kan gaan zijn! Geniet ervan en denk niet te veel na! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Liefste Louise, ik ben er 100% zeker van dat het je gaat lukken om 2018 een jaar te maken dat je heel gelukkig maakt en waarin je ontzettend hard gaat genieten. Een hele leuke post trouwens, hihi :) Alvast een heel erg fijn nieuwjaar! YOU ARE WONDERFULL!!! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oh hoe leuk "sweet louise" van passenger, toevallig dat dat een favorit is zeker? ;) Je hebt veel doelen behaald zeg! Goed bezig!

  BeantwoordenVerwijderen