Aachen

donderdag, december 28

Ik ren de trap af. Half slapend wandel ik het huis uit, op weg naar het treinstation. Ik hoop dat ik niets vergeten ben, en check nog snel of ik mijn ID bij me heb, en wat geld. Niet veel later rijdt de trein het station binnen. Ik zit boordevol adrenaline. Eindelijk is het 21 december, de dag waar ik zo lang naar uitgekeken had. Eindelijk was het zo ver.Om exact 1 uur zetten we onze eerste stappen op Duitse bodem. Het voelt vreemd, om in amper 2 uur al in een ander land te zijn. Ik houd van het onderweg zijn, het reizen, het geeft me kriebels in m'n buik die onvervangbaar zijn. Ik geniet, oprecht, en ik ben zo ontzettend gelukkig, voor het eerst weer sinds maanden. 's Avonds bleef ik maar vertellen en vertellen over hoe geweldig ik het wel niet vond, want dat was het ook. 

Dus, bedankt Emilie ♥.


p.s.: volgens mij is het eens tijd om eens wat andere bloggers te ontmoeten, alleen wil ik een concreet plan hebben (en dat heb ik nog niet)

Liefs,

12 opmerkingen:

 1. Wauw, wat ziet het er daar gezellig uit! Wat fijn trouwens om te horen dat je er van genoten hebt, dat verdien je! ❤

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Altijd fijn om op stap te gaan met andere mensen. Echt hele fijne foto's trouwens ook met al die lichtjes . :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. aah zo'n leuke sfeer deze foto's! & leuk dat je nog meer bloggers wilt ontmoeten! X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super gezellig ziet het er uit! Mijn oma gaat vaak naar Aachen en zegt altijd dat het er zo leuk is. Ik wil in de toekomst ook eens met wat bloggers afspreken, dus als je zin hebt: let me know! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aaaah, hoe leuk!! Gek of niet zo plots in een totaal ander land zitten? EN kende je Emilie al lang of was het de eerste ontmoeting?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat ziet er echt gezellig uit!! En ja ik wil ook graag nog andere bloggers meeten ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ahh wat een fijne foto's allemaal! Ziet er zo gezellig uit ook! En wat fijn dat je zo hebt genoten! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie foto's! Ben een aantal keer in Aken geweest in zomers, maar nu ziet het er erg gezellig uit :) (en nu ga ik je andere foto's bekijken want ben nu wel nieuwsgierig, hoi!).

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Aaah, dat zag er echt super gezellig uit! Ben blij dat je er zo van genoten hebt, you deserve it <3
  Liefs,
  Amber

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie foto's! En super toevallig, ik was daar die dag met school!
  Ik zou ook graag eens met andere bloggers moeten :)

  BeantwoordenVerwijderen