X-mas | gingerbread cookies

zaterdag, december 23

Het hele huis ruikt naar speculaas. Heerlijk. Ik vind het geweldig ruiken, maar ook geweldig leuk om speculaaskoekjes te maken én te versieren. Vorige dinsdag heb ik bijna heel de dag gebakken, gewoon een hele dag in de keuken gezeten en genoten van alle geuren die daarbij te pas kwamen.
Speculaaskoekjes zijn ook helemaal niet moeilijk om te maken, wat nog extra fijn is, want dan is de kans op mislukking ook weer minder groot. Ik gebruikte het recept van Solo, voor moest je de koekjes ook eens willen uittesten - ze zijn verrukkelijk, hemels. 

Na het bakken, was het natuurlijk tijd voor het versieren. Dit heb ik met zo'n dunne "pennetjes" gedaan, we hadden er in enkele kleuren wat het nog extra fijn maakte. Deze koekjes ga ik zondag ongetwijfeld opnieuw maken. Zeker een aanrader, omdat het je echt een kerstgevoel geeft!

Heb jij al kerstkoekjes gemaakt?
Liefs,

8 opmerkingen:

 1. O Louise ze zien er zo mooi uit! Ik wou dat ik er eentje uit het scherm kon nemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah wat zien ze er leuk uit! Ze lijken me echt super lekker :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ohh daar heb ik zin in zeg! ik heb ze nog nooit echt voor kerst gemaakt eigenlijk..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oooh, wat zien ze er lekker uit! Hmmmmm! *christmastree-emoji* xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aaah hoe tof dees Louise! Kei leuk gedaan, ik heb er ook wel goesting in nu maar ik ben veeeels te lui om ze te maken, oeps.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh ze zien er zo mooi en lekker uit! En jaaa, love de geur van versgebakken koekjes die zich door het huis verspreid! <3

  BeantwoordenVerwijderen