X-mas | introduction

vrijdag, december 1


En als ik omhoog kijk zie ik niets dan wit. De hemel is gevuld met sneeuw. Witte sneeuw, echte sneeuw. Een fenomeen waar ik al maanden naar uitkijk, waar ik naar verlangd heb. De eerste sneeuw.
Koude. Het eerste wat in me opkomt bij het zien van de sneeuw, want het is buitengewoon koud  (en ik loop al rond met sjaal en handschoenen), maar al snel verdwijnt die gedachte als ik binnen zit en dromend naar buiten staar. Ik denk er een warme kachel en rode kerstsokken bij. Het enige waar ik nu nog naar verlang is een witte kerst.

Een witte kerst. Laten we hopen dat de sneeuw binnen 23 dagen wel blijft liggen, en een heus tapijtje vormt. En dat we dan gezellig kerst vieren, binnen, met warme chocolademelk en heerlijke gerechtjes, dat ik andere mensen blij kan maken met cadeaus, en dat het een gezellige periode wordt. Een periode vol liefde, dat vooral. Een periode die ik niet snel aan mij wil laten voorbijgaan, eentje waar ik met plezier wat langer bij stilsta. De komende weken wil ik dan ook - alleen maar - schrijven in het teken van Kerst. 

(posts die jullie zeker mogen verwachten:)
 • playlist met bekende - en minder bekende - kerstliedjes
 • mijn kerstmenu (van aperitiefje tot dessert)
 • last minute gifts
 • ...
Heb jij nog een idee/wens/... dat zeker niet in deze lijst mag ontbreken?

Liefs,

8 opmerkingen:

 1. Heerlijk hoe alles vanaf 1 december nog gezelliger wordt om mensen hun blogs. Ik moest ook echt super hard lachen toen het begon te sneeuwen terwijl iedereen enkel 'SHIT!' kon schreeuwen.

  Ik kijk echt uit naar alle kerst artikeltjes dit jaar.

  Liefs, Amber

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk hoe alles vanaf 1 december nog gezelliger wordt om mensen hun blogs. Ik moest ook echt super hard lachen toen het begon te sneeuwen terwijl iedereen enkel 'SHIT!' kon schreeuwen.

  Ik kijk echt uit naar alle kerst artikeltjes dit jaar.

  Liefs, Amber

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat kijk ik uit naar je posts!!! :) En trouwens, hoeeeee mooi zijn die foto's van je katje! XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oooh, ik houd enorm van deze stijl van edit die je gebruikt hebt voor dit serietje, ben al benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. i love love love dit postje! kerst- en winterkriebels komen er aan.. <3
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. tof dat je al sneeuw gezien hebt! ik nog niet, alleen maar regen... lief je kat <3

  BeantwoordenVerwijderen