Recept ● cheesecake met blauwe bessen

donderdag, januari 4

Ik vind het fijn om nieuwe dingen te bakken, nieuwe recepten uit te proberen, en omdat ik niet bepaald een keukenprinsesje ben (mijn mama had voor de zekerheid een reserve dessert in de koelkast liggen), is het elke keer weer spannend, zal ik er in slagen de hele keuken overhoop te halen of zal alles volgens plan verlopen? Het is echt elke keer weer spannend, zeker deze keer. Ik ging namelijk een cheesecake maken, iets wat ik nog nooit gedaan had.En tot iedereens verbazing hier thuis, was het lekker. Alleen veeeel te zwaar, van één hapje zat je echt al helemaal vol. En dat is dus best jammer. Daarom ga ik volgende keer dat ik een cheesecake met blauwe bessen ga bakken, het recept een beetje veranderen, hier en daar wat minder suiker en zoetigheden of een vegan versie, ik weet het nog niet. 

Hier vind je het recept terug.

En beste wensen, voor het nieuwe jaar!

Liefs,

6 opmerkingen:

 1. Dit ziet er echt verrukkelijk uit!! Zeker een receptje om te bewaren <3
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, dat ziet er echt heeeemels uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh ik ken dat van "toch nog snel een dessertje apart houden", haha. Ik ben ook zo'n kluns maar meestal ben ik de enige die het lekker vindt. Het ziet er zot lekker uit! Wie weet probeer ik hem weleens. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ohh yummy, wat ziet dit er lekker uit!! Helemaal niet nodig, zo'n reserve :)

  BeantwoordenVerwijderen