Zeventien

dinsdag, januari 9

Help. Al maanden kijk ik voor het eerst niet uit naar mijn verjaardag. Ik heb schrik, van ouder worden, verjaren, van het bijna volwassen zijn. Ik weet niet hoe het komt, maar het doet me wel nadenken. Vooral dan nadenken over het leven (en hoe snel het wel niet voorbij gaat), misschien nog meer dan vorig jaar. I mean, toen had ik het al moeilijk, toen was zestien ook al te oud of te ver. En nu ben ik gewoon al zeventien, ze-ven-tien. Waarom dacht ik dat je dan echt al volwassen was, dat je dan al zeker wel je plan zou kunnen trekken? Een grote leugen is het.

Om te voorkomen dat ik volgend jaar wéér het gevoel zal hebben dat ik niets bereikt heb, ben ik begonnen met trainen voor een halve marathon. Het kwam eigenlijk door mijn papa, die dit jaar een marathon zou lopen, iets wat ik echt knap vind, en ik steun hem er zeker in! Ik wou dus ook zoiets doen (en 40 km leek me toch nog net iets te veel), dus besloot ik op mijn running app een schema in te stellen. En nu hoop ik om ergens deze lente/zomer 21.0975 km te gaan lopen.


Liefs,

ps: eet vandaag lekker een stukje taart of dat ene koekje dat je al zo lang in de kast hebt zien liggen, want je verdient het!

5 opmerkingen:

 1. Ik herken het. Hetzelfde m t dat hele Nieuwjaar vieren haha. Toch wens ik je een héééle fijne dag vandaag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik snap helemaal wat je bedoeld! Ik werd vorig jaar 18 en voor je het weet ben ik al 20, ieeeks. Een fijne verjaardag toegewenst! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijne verjaardag liefste Louise!! ❣ Maak er nog een hele fijne avond van, je verdient het zo hard! Ik weet hoe je je voelt, 't is zo gek, dat bijna volwassen zijn... Maar hé, laten we er nog even van genieten dat we nog geen 18 zijn!! Liefs! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha ik word 27 dit jaar. Ik vond 17 raar maar 27 is echt fucking eng. Dat is bijna d e r t i g. Brr. Het scheelt misschien dat ik me nog niet zo voel, maar toch. RAAR! Zoals je zelf al zegt gaat het echt super snel dus geniet er toch maar van! Ik wens je vandaag alsnog een fijne dag-na-je-verjaardag! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ahh ik snap helemaal wat je bedoelt! Zo goed van die halve marathon, heel veel succes, you got this!! Nog een late gefeliciteerd!!

  BeantwoordenVerwijderen