Red

zaterdag, februari 17

Soms zou ik willen dat ik herinnerd word, dat mensen me herinneren, dat ik iets uitstraal wat hen aan het denken zet of wat hen inspireert. Ik zou willen dat mijn kledingstijl uniek was, apart, speciaal. Iets anders dan alle anderen. En toch vind ik het moeilijk, ik durf niet makkelijk uit mijn comfort zone te stappen, en neem veel te snel mijn skinny jeans en een losse trui - waar absoluut niets verkeerd mee is - maar ik heb gewoon nog zo veel andere kleren in mijn kast hangen die het zonlicht daardoor niet meer zien.

Gisteren probeerde ik me niet meer door mijn comfort zone te laten leiden, meer het gevoel in mijn hart te volgen. Ik kocht heel impulsief een knalrode broek, zomaar, als reminder voor mezelf, om meer te doen zonder te denken. En elke keer dat ik deze broek zal aandoen zal ik er ook aan herinnerd worden, althans dat hoop ik. Het was eens een andere "shopdag", mijn innerlijke zelf was namelijk tevreden, omdat mijn hoofd voor een keer minder kronkels maakte en ik zo volledig naar mijn hart geluisterd heb.

Nog een - late - fijne valentijn!

Liefs,

12 opmerkingen:

 1. Wauw wauw wauw wauw!!! 😍 wat zálig dat je die broek gekocht hebt, you totally rock this outfit, girl! Nee echt waar, hij staat je heel mooi. Wat goed dat je even je mini-angst hebt overwonnen, hihi. Mag ik dan ook nog even zeggen hoe gaaf ik je Vans wel niet vind? Ik ben echt even heel erg verliefd, ohgosh *meltingEmoji*, hehe. Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wauw, die broek staat je zó goed! En ik snap precies wat je bedoelt, dat je te snel je skinny jeans pakt. Same!! Het is gewoon nog een beetje eng ofzo. Maar wow, die kleur staat je echt mooi! Waar heb je die broek gekocht? Mooie foto's ook <3 en die schoenen staan er ook mooi bij hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het ziet er een héél mooie broek uit! Ik heb dat ook wel maar bij mij gaat dat altijd in periodes. Ik kan zo'n periode hebben dat ik alleen maar jeans draag en dat ik er echt niet aan moet denken om eens iets anders te doen en dan heb ik periodes waarin ik alleen maar anders doe. Haha. Ach ja, als je zelf blij bent is het al lang goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind deze broek dus echt heeeel erg leuk! Mag ik vragen waar hij vandaan komt?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh die broek is zo leuk! Ik wil ook wel weten waar je hem van hebt :)
  Aandoen wat je echt wilt, kan soms wat spannend zijn, maar eigenlijk voelt het zo goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. W-A-U-W (even om te laten weten HOE mooi ik hem vind) echt, hij is zo mooi! & ooh die schoenen zijn ook echt superleuk! X Totally in love with this outfit.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Woow, die broek is echt super leuk! Hij staat je echt fantastisch! Ik durf zelf ook veel vaker opvallende kleren aan te doen, zo kocht ik enkele weken een knalroze regenjas, maar toch blijft het af en toe heel lastig. Zo blij dat je hem hebt durven kopen, je doet het echt heel goed lieve schat <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Da's tof ofnie? Zo eens iets anders kopen dan je normaal zou doen? Zot grave foto's weer Louise, kei tof duo gij met uw zus! (: Die broek staat u zot goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een gave broek! Het staat je echt heel gaaf.

  Liefs,
  Dascha

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb altijd hetzelfde gevoel. Dat ik steeds maar voor de gewone weg kies en niet luister naar wat ik eigenlijk aan wil doen. De broek staat je zo leuk!! Dit inspireert me echt om ook mijn eigen ding te doen. xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Nee maar ff, hoe fijn is de kleur rood eigenlijk! Staat je ook zo leuk, tof dat je het gewoon hebt gedaan <3

  BeantwoordenVerwijderen