Hanna

maandag, maart 5

Zondagavond. Ik had net een hele week vakantie gehad, en vond dat ik deze best in schoonheid mocht eindigen. Misschien kwam het door de zon die stilaan zijn laatste stralen van de dag liet schijnen, misschien omdat ik nog boordevol energie zat die er hoe dan ook uit moest. Het waren allerlei factoren die mijn zus en ik naar het ijssalon in een dorpje verderop leidden.

Elk ogenblik had ik willen vastleggen, willen bijhouden. Het was zo mooi. De zon gaf - ondanks dat het onder nul was (!) - warmte. Ik bestond enkel en alleen uit een brandend gevoel van vrijheid. Ik, die de wereld voor een keer gewoon aankon? (Ik kon het zelf ook niet geloven, dat ik me werkelijk zo voelde) En ik fietste nog sneller, ik wilde nog meer. 

Liefs,

8 opmerkingen:

 1. Ow wat chill zo'n avondje met dit mooie licht. Ik krijg nu ook zin in ijs zeg! Jumm.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De foto' zijn echt tof het ziet er echt uit als zo'n lange zomerse avond.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige foto's, stuk voor stuk! Zet me helemaal in die lente/zomersfeer <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ahhh zo pinterest-achtig zijn deze foto's!! die ene op die trap waar je zus aan haar ijsje likt vind ik echt zooooo mooi!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit is zo mooi, Louise! Je zus lijkt énorm hard op je, hihi! Ik ben echt heel blij voor je dat je jou zo voelde, ik ben trots op je :). Dat je nog meer zo'n fijne momenten mag meemaken in je leven, wauwie! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb geen woorden voor dit, wauw! Echt prachtige foto's en al even prachtig geschreven. Het voelt zo rustgevend, soms zegen beelden meer dan woorden. ;) X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtige foto's zijn dit! <3

  Liefs,
  Dascha

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ahh wat een heerlijke foto's! Zo mooi!! Ziet er zo fijn uit!

  BeantwoordenVerwijderen