Bullet journal ● may

dinsdag, mei 1

Ik leg me onder de sterrenhemel. Gevoelens wil ik weg laten vliegen, zo snel, zo ver mogelijk. Een leeg hoofd wil ik vullen met de schoonheid van de maan. Ik wil dansen door de bloemen, mijn zorgen wegdansen, maar huilen kost me reeds zo veel moeite. Ik voel me leeggezogen. Geen energie. De maan in de hemel wordt steeds feller. Ik trek me steeds meer terug in mijn dekens, zoekend naar wat bescherming tegen de buitenwereld. Uiteindelijk neem ik mijn pen en schrijf ik al die nare gedachten op, dat helpt.

Na een lange tijd kroop ik weer achter mijn bureau, schreef ik weer pagina's vol, hield ik me nog eens creatief bezig. Na een lange tijd maakte ik weer een planning, van de maand mei deze keer, en maakte ik, als lijstenmeisje, weer nieuwe lijstjes. En ik ben gemotiveerder dan ooit om deze pagina's vol te schrijven.Geniet van je vrije dag!

Liefs,

8 opmerkingen:

 1. Oooh looks good! Ik had in april ook een habit tracker maar heb het welgeteld 6 dagen volgehouden. Haha :p

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah love this! Ziet er zo leuk uit, houd van die minimalistische stijl. Ik heb ook gelijk weer zin om te beginnen. Vergeet het alleen altijd bij te houden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeetje, dit geeft mij echt zin om ook een bujo te beginnen! Ik begin in juli geloof ik, dan heb ik tijd om er rustig over na te denken (en loopt de planner die ik nu gebruik ten einde). Echt een super leuk artikel om inspiratie uit te halen, knap gedaan Louise!
  Liefs,
  Amber

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ahhh die ziet er zo mooi en ispirational uit! vanwaar heb je die bullet journal? xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Waaauw! Dit is werkelijk echt de mooiste bullet journal die ooit al heb gezien, echt zalig mooi! Je schrijft zo ontzettend mooi!!! Ik ga je post zeker opslaan! :) <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een super mooi tekstje aan het begin! Liefde voor deze enorm fijne pagina's en foto's <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ahh wat ziet hij er leuk uit! Zo'n bullet journal lijkt me best wel handig ook, misschien moet ik het maar eens proberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Welk stiftje hebt ge gebruikt voor dat oranje? Want das echt wreed schoon! (: Ik heb van die mood trackers ook bijgehouden maar het lukte me nooit ze af te werken.Mega schoon! Dus je maakt altijd per maand en dan alle weken? want ik maak het altijd per week en misschien zou het uitstelgedrag een beetje beteren dan (:

  BeantwoordenVerwijderen