Bremerhaven

zaterdag, juni 16

Hoe graag ik nu wel niet de bus op zou willen springen, weer naar daar, hoe warm en vermoeiend de reis ook mag zijn. Ik zou dit alles opnieuw willen beleven, herbeleven. Ik wil gewoon terug. Het weg-van-school zijn maakt van mij een ander mens, ik zou willen dat ik dit eeuwig kon doen, reizen en vriendschappen creëren, genieten van het leven. 

Nog één weekje school, daarna beginnen al deze avonturen weer opnieuw.

Liefs,

ps: Emilie en Noa, jullie zijn geweldig! 

5 opmerkingen:

 1. heerlijke plaatjes, bremerhaven lijkt me prachtig!
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oohhh love the golden hour!! mega mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, je hebt de foto's echt mooi bewerkt! 🙂 nog even volhouden, en dan kan je inderdaad nog zoveel dingen doen als je wil! Succes! Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ene leuke foto's! Ik kijk zo uit naar de tijd dat ik mijn diploma heb en gewoon zelf de wereld rond kan gaan reizen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige plaatjes en super mooi bewerkt!!

  BeantwoordenVerwijderen