Introvert?

maandag, september 17

Iets meer dan een jaar geleden sprak een jongen me hierover aan: "Jij bent wel zeer introvert he?" Ik wist niet goed hoe ik dit moest opvangen, het was hem misschien gewoon opgevallen omdat alle anderen daar extraverte personen waren. Onbewust heeft die vraag ervoor gezorgd dat een heel proces over zelfontwikkeling en zelfreflectie in mijn hoofd is ontstaan. En eigenlijk ben ik die jongen daar dankbaar voor, want hij liet merken dat dat helemaal oké was, dat introvert zijn.


y o u ' r e   - p r o b a b l y -   a n   i n t r o v e r t   w h e n ...
you're not very talkative, but you love the written word
you have a small group of close friends
you learn well through observation
you tend to avoid being surrounded by people on all sides
you have a constantly running inner monologue
you’ve been told to “come out of your shell.”
you're in touch with your feelings
you enjoy having time for yourself
you’re the last to raise your hand when someone asks for something from a group
you have no desire to be the center of attention
you don’t go to parties to meet new people
you find crowds stressful
you unlock your heart for only the most special of souls
you are creative
you think before you argue
you prefer working alone

Liefs,

7 opmerkingen:

 1. er is inderdaad helemaal niks mis met introvert zijn! & echt kei schone foto's van Féline!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo schattig deze foto's en wat is er mis met introvert zijn?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lieve Louise, dankjewel dat je mij soms stil laat staan bij dit soort dingen met jouw mooie woorden. Ik ben ook introvert en dit helpt zo om er bewust van te worden dat dit niet erg is.
  Veel liefs <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi geschreven! Sommige puntjes zijn heel herkenbaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oké. Voor ik vertel dat deze post echt heel mooi is, en zeg dat jou kat de schattigste poes om heel de wereld is, wil even zeggen: 'Louise, je bent zo'n mooi meisje met een goed hart, en jep. Introvert zijn, dat herken ik ook heel erg in mezelf. Ik vind het moeilijk om te praten met anderen, en yesss, ik hou van tijd alleen! En soms is introvert zijn, vele toffer dan een extravert persoon. Hihi.' maar ik vind dat dit alleen maar heel wat voordelen heeft, want jij inspireert me met je blog op heel wat vlakken! X
  Liefs, inne ♡.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. die foto's! zo ontzettend mooi en schattig. En dat introvert zijn, niks mis mee. Ik ben sinds een of twee jaar steeds meer extravert aan het worden, maar voorheen was ik ook erg introvert. Nu heb ik eigenlijk een beetje van beide.

  BeantwoordenVerwijderen