Kokosrotsjes!!!

woensdag, oktober 3

Ik word om de een of andere reden altijd gelukkig van bakken, en van anderen blij maken met mijn baksels. Dit weekend ook, toen maakte ik deze kokosrotsjes - we hadden thuis nog eiwitten over, en weggooien was voor mij geen optie - waardoor het hele huis naar kokos rook.
Oké, totaal niet mooi allemaal even bruin of even gebakken, heel ongelijk en onregelmatig, maar wél allemaal even lekker, even kokos. Ik hou van kokos, en als jij zin hebt om dit receptje ook eens uit te proberen, klik dan even op dit linkje

Liefs,

p.s.: ben nu met school in Berlijn, zo spannend en gek tegelijk, zie je snel!

5 opmerkingen:

 1. Oh hmm, het ziet er wel heeeerlijk uit! Veel plezier in Berlijn girl! ♡.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ahh ziet er kei goed uit!! Enjoy in Berlijn !!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aaah dit ziet er goed uit!! En heel veel plezier in Berlijn! X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammie jammieee! Heel veel plezier in Berlijn! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat grappig, dit weekend maakte ik ook kokosrotjes. Kokosmakronen moesten het bij mij worden. Ze zagen er bij mij ook niet echt mooi uit, maar wel heel lekker!

  BeantwoordenVerwijderen