Poland

woensdag, oktober 24

Ik zou hier honderden woorden kunnen neerpennen. Ik zou hier een heel verhaal kunnen over schrijven. Ik zou je kunnen vertellen over elk klein detail, maar dat gaat niet. Beelden zeggen meer dan woorden soms kunnen en ik wil je laten proeven van die beelden, ik wil je meenenemen naar Polen. Opnieuw had ik de kans om aan deze unieke levenservaring deel te nemen. Opnieuw had ik de kans om weer een stap dichter bij mezelf te komen, om weer een beetje meer van de wereld te mogen zien. En ik ben nog steeds zo dankbaar dat ik deze kans ook gegrepen heb, met mijn beide handen.
Liefs,

5 opmerkingen:

 1. Jouw foto's hebben altijd zo iets bijzonders! Ik vind het heerlijk om ze te bekijken. Polen lijkt me super mooi en ik hoop het ook ooit te bezoeken! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, wat een mooie foto’s weer! En inderdaad, foto’s zeggen meer dan woorden!! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een fantastische foto's! Het lijkt me ook zo'n bijzonder land!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ooh Polen is zo'n mooi land (aan het zien van je foto's, want ik ben er (spijtig genoeg) nog nooit geweest)! Hele mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben nog nooit in Polen geweest, maar wauw wat ziet het er mooi uit op jouw foto's!

  BeantwoordenVerwijderen