Youtube?

vrijdag, november 9

Ik was er altijd zo zeker van dat ik nooit een youtube kanaal zou starten. Bloggers. Vloggers. 't Zouden altijd twee aparte werelden geweest zijn in mijn hoofd. En toen kriebelde er iets in mij om toch te filmen, te experimenteren en een video te maken?? 


Liefs,

8 opmerkingen:

 1. I love it i love itt. Het is toch anders om bewegend beeld te zien. Ik vind het heel stoer van je dat je een channel aan hebt gemaakt en kan niet wachten op een volgende video misschien!! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ben je schattig! Echt heel knap van je dat je dit durft te doen. Ik wil zelf ook heel graag weer beginnen met creative video's, maar laten we eerst maar even tijd zoeken hihi. Kan niet wachten om meer te zien. Love you!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt kei leuk en wat ben je lekker sportief! Kan ik nog wel een voorbeeld aan nemen... haha. Ga zo door! X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. zooooo tof dat je dat doet!! Hele mooie video's!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. AHh wat een leuke, fijne, goede filmpjes!! heel leuk gedaan en heeel tof dat je gewoon een channel bent begonnen!! see ya zekersteweten soon! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Aaah zo leuk je filmpjes! Zo mega mooi ge-edit! Ik kijk al uit naar je volgende filmpje! X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik reageerde al op je YouTube, maar waaaauwieee zo leuk dit!!

  BeantwoordenVerwijderen